TRENERSTVO

Sodelovanje se začne s podrobnim vprašalnikom, določitvijo dolgoročne in kratkoročne strategije treniranja ter določitev ciljev. Na podlagi testiranj in analize preteklega procesa treniranja se določi raven fizične pripravljenosti in vadbene cone.
Osebni načrt vadbe, ki je prilagojen vašemu nivoju fizične pripravljenosti, vašim ciljem in vaši dnevni rutini, je načrtovan s programom TrainingPeaks. Dostop do programa je možen preko spletne aplikacije, Android in OS aplikacije ali ga dnevno dobite preko spletne pošte.

Analiza ključni treningov je narejena preko WKO5 programa in posredovana trenirancu preko TrainingPeaks programa in članskega dela spletne strani. Na podlagi analiz spremljamo vaš napredek in naredimo popravke in prilagoditve trening plana.

Poročila o spremljanju napredka so na voljo vsakih 1-4 tednov (odvisno od nivoja programa). Poročila ponujajo podroben vpogled v vaš napredek fizične pripravljenosti.

ZAČETNI

50€ / mesec

 

Plan je primeren za kolesarje začetnike in rekreativne kolesarje, ki želijo izboljšati svojo fizično pripravljenost, se udeležiti kolesarskega vzpona ali kolesarskega maratona in spoznati osnove kolesarskega treninga, ne želijo ali ne potrebujejo pa konstantnega nadzora nad opravljenimi treningi in korekcij plana.

 

R

Začetno posvetovanje in priprava plana

R

Letna periodizacija na podlagi tekmovanj in ciljev

R

Mesečni personaliziran trening plan

R

Korekcija plana do 2x na mesec

R

Določitev trening con (srčni utrip in moč)

R

Android / Apple OS aplikacija

NAPREDNI

100€ / mesec

Dodatno k ZAČETNEMU planu

R

Osnovna analiza preteklega procesa treninga

R

Tedenski personaliziran trening plan

R

Tedenska osnovna analiza treningov

R

Tedenska osnovna analiza dnevnih meritev

R

Korekcija plana

R

Osnovni plan vadbe moči

R

Osnovna priprava na tekmovanja

R

Osnovne prehranske smernice

R

10% popusta na storitve

Plan je primeren za amaterske kolesarje, ki potrebujejo kvalitetno vodenje v trenažnem procesu in želijo svojo fizično pripravljenost dvigniti na višji nivo. Plan vsebuje tedensko analizo treninga in korekcije plana.

NAPREDNI +

150€ / mesec

 

Naprednemu planu so doda detajlne analize treningov in dnevnih podatkov. Uporablja se nekatere napredne tehnike treniranja. Nadgrajena je tudi priprava na tekmovanja.

 

Dodatno k NEPREDNEMU planu

R

Deteljna analiza preteklega procesa treninga

R

Dnevna osnovna analiza treningov

R

Tedenska detajlna analiza dnevnih meritev

R

Plan vadbe moči

R

Detajlna priprava na tekmovanja

R

Prehranske smernice

R

Uporaba nekaterih naprednih tehnik treniranja

R

20% popust na storitve

PRO

250€ / mesec

Dodatno k NAPREDNEMU+ planu

R

Dnevna detajlna analiza treningov

R

Dnevna detajlna analiza dnevnih meritev

R

Korekcije plana

R

Prehrankse smernice

R

Optimizacija prehrane

R

Uporaba naprednih tehnik treniranja

R

30 – 40% popust na storitve

Plan je namenjen zahtevnim amaterskim in profesionalnim kolesarjem, ki zahtevajo samo najboljše. V sklopu programa se uporablja najnovejše pripomočke in tehnike treniranja, s katerimi v krajšem času dosežemo več . Plan vsebuje dnevno analizo treninga in pripadajočih dnevnih podatkov. Plan se korigira dnevno glede na počutje in regeneracijo.