O MENI

Od leta 2005, ko sem po 15 letih zaključil svojo profesionalno športno kariero v gorskem kolesarstvu, se v celoti posvečam trenerskemu delu in vsemu, kar je povezano z njim. 

My Story.
 My Mission.

Sodelujem s profesionalnimi, amaterskimi in rekreativnimi športniki. Največ izkušenj imam pri treniranju cestnih in gorskih kolesarjev ter triatloncev. Pri kondicijski pripravi sem sodeloval še s tenisači in smučarji, izkušnje imam tudi pri delu z mladimi športniki.

Skozi leta dela s športniki, sem pridobil ogromno izkušenj in znanja, ki ga redno dopolnjujem z dodatnimi izobraževanji doma in v tujini. Imam strokovni naziv trener kolesarstva II  Kolesarske zveze Slovenije.

Pri svojem delu uporabljam najnovejše metode, oblike in načine treniranja. Kot trener želim športnikom nuditi kakovostno podporo in jim pomagati do njihovega optimuma, tako na treningu kot na tekmi.

Delo trenerja je moja strast, v njem uživam in se mu v celoti posvečam. Vedno se trudim biti čim bolj dostopen. Športnikom želim nuditi vse, kar v danem trenutku potrebujejo, zato tudi od njih pričakujem veliko mero zavzetosti za delo, povratno informacijo, samostojnost in pripravljenost za sprejemanje predlogov in sprememb v trenažnem procesu.

Trenerski dosežki:

  • olimpijske izkušnje – London 2012 in Rio 2016, Polona Batagelj
  • izkušnje s svetovnih in evropskih prvenstev v cestnem in gorskem kolesarstvu
  • delo s profesionalnimi kolesarji – World Tour
  • naslov evropskaga prvaka v dolgem triatlonu ETU Challenge 2016
  • številni naslovi državnih prvakov v cestnem in gorskem kolesarstvu

TRENING

15 let trenerskih izkušenj na vseh nivojih.

TESTIRANJA

15 let izkušenj s testiranji.

Bikefitting

9 let izkušenj z nastavitvami kolesa. 

Train